img_membres

Benvinguts a la pàgina web del Consell Comarcal de l'Alt Camp. Des de març de 2011 disposem d'aquest nou espai a la xarxa que ha de servir als visitants per conèixer una mica més l'administració comarcal de l'Alt Camp. Amb aquest objectiu hem potenciat l'apartat de notícies, que s'anirà actualitzant gairebé diàriament, i també us oferirem activitats que organitzem o acollim . Aquesta pàgina també ha de ser una eina útil per el ciutadà i ajuntaments que volen sol·licitar els serveis del Consell Comarcal, motiu pel qual estem potenciant la possibilitat de fer tota mena tràmits des d'aquest web. I no només perquè la legislació ens hi obliga, sinó perquè creiem que una administració com la nostra ha de facilitar al màxim la relació amb la ciutadania.

La comarca de l'Alt Camp, situada al cor del Camp de Tarragona, és molt diversa, amb tradicions molt arrelades que ens fan sentir molt orgullosos del nostre passat, però també amb un gran dinamisme industrial, comercial i turístic que ens fa mirar el futur amb molt d'optimisme. Aquest dinamisme també volem traslladar-lo a aquest web, que anirà creixent progressivament amb nous continguts i serveis. Recordeu que també estem al Facebook.

El Consell Comarcal, com a administració que dóna suport als municipis de la comarca de l'Alt Camp, sobretot als més petits, vol fer més propers els serveis que pot oferir i beneficiar al ciutada, tots ells relacionats amb les diverses àrees del ens comarcal: benestar i família, ensenyament, cultura, llengua catalana, joventut, consum, turisme, oficina d´habitatge, medi ambient, foment del territori i ocupació i empresa.

Estem oberts a les vostres consultes, recomanacions i propostes per fer. Entre tots, aquesta pàgina ha de ser una eina útil pel ciutadà que ens visita. Poseu-vos en contacte amb nosaltres; ens comprometem a respondre qualsevol consulta en el menor temps possible.

Visiteu aquesta pàgina i anireu descobrint l'Alt Camp.

 

Joan Maria Sanahuja Segú
President del Consell Comarcal de l' Alt Camp