L'Àrea de Noves Tecnologies del Consell Comarcal del l'Alt Camp, amb el suport del consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), organitza una jornada adreçada a autònoms i PIME de la comarca sobre la presentació d'ofertes electròniques en les licitacions públiques.

 

La jornada es portarà a terme el pròxim dijous 20 de desembre, a les 9.00 hores, a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Camp (c. de Mossèn Martí, 3, de Valls).

La Directiva 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014, sobre contractació pública, i la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, que va entrar en vigor el passat 9 de març de 2018, estableixen l'ús obligatori de mitjans electrònics en els procediments de contractació pública.
Amb la finalitat d'avançar en el compliment d'aquesta obligació, el consorci Administració Oberta de Catalunya promou la utilització de la Plataforma de Serveis de Contractació Pública (PSCP), creada i desenvolupada per la Secretaria Tècnica de la Junta Consultiva de Contractació Administrativa i l’àrea TIC del Departament de Vicepresidència, Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya. L’AOC és el responsable d’impulsar i gestionar aquest servei per a les administracions locals i les universitats de Catalunya.
La presentació de licitacions electròniques s’inclou a les funcionalitats de la PSCP mitjançant dues solucions: presentació telemàtica d'ofertes i Sobre Digital 2.0, pensades ambdues per a diferents procediments de contractació, en funció de si es requereix o no presentació ensobrada.

La presentació telemàtica d’ofertes permet presentar ofertes no ensobrades mitjançant certificat digital nivell 3 (contractes negociats sense publicitat, contractes menors, derivats d’acord marc, altres procediments segons instruccions internes i oberts amb tramitació simplificada abreujada).

Podeu trobar més informació a:

https://www.aoc.cat/knowledge-base/guia-de-presentacion-telematica-dofertes-no-ensobrades/

El Sobre Digital 2.0 (solució ensobrada) constitueix una solució de licitació electrònica ensobrada per presentar i obrir ofertes de manera electrònica i garanteix la confidencialitat del seu contingut fins al moment de l’obertura.

Podeu trobar més informació a:

https://www.aoc.cat/knowledge-base/sobre-digital-presentacio-dofertes-material-dajuda-per-empreses/

 

Si voleu participar a la jornada, envieu-nos un missatge de confirmació a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. indicant les vostres dades.