EL CONSELL COMARCAL DE L’ALT CAMP DURÀ A TERME UNA XERRADA INFORMATIVA SOBRE EL “PROGRAMA DE GARANTIA JUVENIL” EL DIJOUS 17 DE SETEMBRE

Des de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Alt Camp es durà a terme una xerrada informativa del Programa de Garantia Juvenil, sobre què és i com inscriure’s, i perquè és útil i necessari estar-hi inscrit. La sessió informativa tindrà lloc el dijous 17 de setembre a les 12 hores a la sala de plens del Consell Comarcal de l’Alt Camp.

 

El Programa de Garantia Juvenil és una iniciativa europea per a reduir l’atur juvenil. Va dirigit als joves de 16 a 29 anys que actualment es troben en un moment de desocupació tan a nivell laboral com formatiu, és a dir, joves que no estant treballant ni estudiant. Ja sigui perquè ja hagin finalitzat els seus estudis (ESO, Cicle Formatiu, Grau universitari, etc) o bé perquè els han abandonat  sense poder obtenir la titulació acadèmica.

 

Així, és important deixar clar que aquest programa va dirigit a joves amb qualsevol nivell de formació, tan pels més formats com pels joves amb menys formació, i que estiguin en situació de recerca de feina.

 

Què t’ofereix el Programa de Garantia Juvenil?

-          orientació laboral i suport a la recerca de feina

-          formació i pràctiques laborals

-          assessorament en la creació de la pròpia empresa

 

Per més informació consulteu a la web http://garantiajuvenil.gencat.cat/,  truqueu al telèfon del Consell Comarcal 977 60 85 60 o bé envieu un missatge electrònic a l’adreça Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. o Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. .